Új kalandra új túraruházatot könnyen és olcsón

Ebben a hónapban szerencsére nagyon kellemes volt még az idő, ezért is el is határoztuk a nejemmel, hogy még a tél és a havazások előtt el kéne mennünk egy offroad túrára az új terepjárónkkal. Ő persze nagyon örült az ötletnek, mert mostanában nem sok időnk volt kikapcsolódni, és arra se, hogy a gyerekeket letegyük a nagyszülőkhöz, és kettesben menjünk el valahova. Bár szeretünk a gyerekekkel is kirándulni, de az offroad utak mégse mindig nekik valók, megijednének a durvább terepen, és az minket is megriaszt, ha a hátsó ülésen kezdenek el sikítozni.

Volt már rá példa, hogy éppen a hegynek mentünk fölfelé egy csúszós úton, aminek a felét kissé elvitte a kőomlás. A másik oldalán meg éppen egy szakadék volt, amibe nem lett volna jó belekormányozni az autót. Én persze tudtam, mit csinálok, nem is aggódtam, de hátul a gyerekek teljesen kikészültek, amikor meglátták a mélységet balra mellettük, rögtön elkezdtek visítani.

Na ezután elhatároztuk, hogy ilyen veszélyesebb túrákra nem fogjuk elvinni őket, hiába biztonságos a terepjáró. Viszont az volt a gond, hogy mióta a feleségem elkezdett edzeni, egy csomó kiló lement róla, így már nem jók rá azok a túraruhák, amiket 2 éve vettünk. Viszont nemrég vettük ezt a terepjárót, ami eléggé leapasztotta a családi kasszát, és most nincs arra pénzünk, hogy elmenjünk egy márkás boltba, és tízezrekért vegyünk neki egy vadi új ruházatot. Ráadásul most nem csak egy nadrágról és pólóról beszélünk, hanem tél lévén komolyabb felsőruházatra, mert a hegyekben ilyenkor már keményen hideg van.

Már éppen azon voltunk, hogy kölcsönkérünk pár darabot valakitől, amikor a nejem a barátnőjétől egy olyan tippet kapott, hogy nézzünk inkább valamit használtan a neten. A feleségemnek nem is kellett teljesen új felszerelés, hisz még szeretne fogyni, és lehet, hogy amit most megveszünk, az egy év múlva szintén nem lesz majd jó rá.

Találtunk is egy szuper oldalt, ahol nagyon könnyen és gyorsan lehet böngészni a különböző termékek között.

Szerencsére lehet egyenként is keresni a kategóriákban, és van külön olyan részlegük is, ahol sportszereket árulnak, ezen belül meg olyan kategóriájuk, ahol sportruházatot. Ezen kívül még azt is be lehetett állítani, hogy merre legyen található az eladó. Ez nekünk fontos szempont volt, mert pár nap múlva indultunk, és nem akartunk nagyon messzire elmenni egy termékért. Ráadásul tudtuk, hogy különböző eladóktól kell majd valószínű beszerezni a pólót, kabátot, nadrágot és az összes többit.

Meg is találtuk az összes ruhát, amire szükségünk volt két eladónál. Ráadásul mindkettő fél óra távolságra volt csak tőlünk. Felvettük velük a kapcsolatot, nagyon könnyen megrendeltük a termékeket. A nejem persze még kérdezett párat az eladóktól, például, hogy melyik ruha milyen anyagból van, és kérésre még egyéb méreteket is megadott a hölgy, akitől például a kabátot rendeltük, mondjuk a gallér szélességét és az ujj hosszát.

El is mentünk mindkét eladóhoz, és az első nagyon kedvesen megengedte még azt is, hogy a nejem felpróbálja a nadrágot és a kabátot is.

Szerencsére mindkettő jó lett, és a feleségem nagyon örült, hogy ilyen jó vásárt csináltunk.

Fellelkesülve azon, hogy ez az oldal mennyire praktikus és jó, és hogy minden apróhirdetés ingyen van, elhatároztuk, hogy mi is eladunk pár dolgot. Például a feleségem régi túrafelszerelését, amit most éppen lecseréltünk.

Nagyon egyszerű a hirdetés feladása is, nem csak a vásárlás.

Ráadásul van egy nagyon szuper, könnyen áttekinthető leírás arról, hogyan tudsz hirdetni. Először csak be kell írnod a termék nevét, vagyis a hirdetés címét. Utána választanod kell egy kategóriát, amibe a termék beleillik, így a vevők is könnyebben megtalálják a hirdetésed. Természetesen érdemes megadni pontos alkategóriát is, nekünk nagy segítség volt, hogy mi például célzottan a sportruházat részlegnél tudtunk nadrágot meg kabátot keresni.

Utána meg kell adni a termék helyét, ezt követően meg az árat, amit kérni akarsz érte.

Persze ha ruháról van szó, érdemes több képet is feltölteni róla, hogy a vevő pontosan lással, mit fog megvásárolni. Ezután pedig meg kell adni a pontos méreteket is. A feleségem le is mérte pontosan, az előző kabátja milyen hosszú meg széles volt, milyen hosszú volt a karja és a többi. Még az anyagát is beírta az összes textil részének.

Valószínű ennek az alaposságnak is köszönhetően nagyon gyorsan jelentkeztek a régi kabátjára. Pár nap után már találtunk is rá a vevőt, aki eljött és személyesen is megnézte persze a terméket. Nagyon tetszett neki, úgyhogy meg is kötöttük az üzletet.

Így tulajdonképpen nem is vertük magunkat extra kiadásokba, hisz amennyit elköltöttünk az új ruhára, annyiért adtuk el kb. a régi szettet. Ez így nagyon kellemes és praktikus módja volt a vásárlásnak és az eladásnak is. Biztos adunk fel még apróhirdetéseket ezen az oldalon.