Nyári kikapcsolódás

young-422332_640Számos helyre el lehet menni kikapcsolódni a nyár folyamán. Minden attól függ, hogy kinek mi a jó, vagy éppen mi a hobbija?. Van aki a motorozást szereti, vagy az autóversenyt, esetleg az offroadot, de olyan is van, aki mindenképpen víz közelben szereti tölteni a pihenést. Mindenki más, és mást szeret.

Én nem tudnék ott ülni 40 fokban a pálya szélén, vagy adott esetben egy szabadtéri versenyen ilyen időben. Gondolom, ehhez is, mint minden máshoz, elhivatottság kell. azt hiszen én nem igazán tartozom egyik csoporthoz sem, hiszen szeretek sok mindent, de nem ragadok le egy dolognál.

Igaz meleg van, de el tudom képzelni azt hogy kirándulunk az nélkül, hogy mondjuk fürdenénk. Tehát egy szép várat akár ilyen hőségben is képes vagyok megnézni, vagy esetleg az erdőben sétálni egyet. Persze ez attól is függ, hogy kit mennyire viselnek meg az időjárás viszontagságai. Tehát ennyire bírja a meleget adott esetben, vagy meddig tud mondjuk  napon állni. Irigylem azokat, akiket meg sem visel ez a meleg, bár azt gondolom ezzel nem vagyunk sokan. Én ezekben a melegekben, bezárkózom a házban, és amíg nem enyhül, ki sem jövök, ha nem muszáj. A háznak az ablakai is be vannak csukva, igaz redőny, vagy paletta nincsen, de a függönyök így is sokat segítenek. Azért csak 10 okkal kevesebb van idebent, mint odakint.

Mindegy, hogy merre megyünk, vagy mit csinálunk ebben a melegben, mindenki ismeri a tűrés határát, és azt, hogy meddig bírja ebben a hőségben. Mindenesetre arra nagyon vigyázzunk, hogy fogyasszunk megfelelő mennyiségű folyadékot annak érdekében hogy a testünk is bírja a hőséget. Ez mellett bárhová mehetünk, ha a megfelelő óvintézkedéseket megtesszük.