Nyári extrém kikapcsolódás padlófelújítás előtt

Nagyon kedves barátom és a kedvese Csehországa mentek pár napra offroad versenyre. Maga az utazás és a szép tájért is elindultak volna, de így, hogy egy ilyen extrémnek számító versenyhétvégén is részt vehetnek, még nagyobb volt a kedv. A sáros autók, ahogyan próbálnak egy – egy akadálypályán túljutni, nagyon vonzotta őket, micsoda vezetés technika és önuralom kell ahhoz, hogy egy ilyen versenyhétvégét meg tudjanak nyerni a versenyzők.

Nagyon jó kikapcsolódás volt ez számukra, mivel a visszaérkezésük után lakásfelújításba kezdtek. Első körben a padlófűtési rendszert jönnek hozzájuk beszerelni.

A padlófűtés, mint fűtési rendszer már régóta az álmuk volt, le szerették volna cserélni a régi radiátoraikat, egy új, korszerű, mindamellett környezet és energiatakarékos rendszerrel. Mindent attól tettek függővé, – a felújítás kezdetét is-, hogy mikor találnak egy olyan céget, akik maximálisan az ő kívánalmaikat tudja teljesíteni.

Padlófűtéssel foglalkozó cég megtalálása, kezdődhet a felújítás.

Miután az internet segítségével rátaláltak egy cégre, akik padlófűtés legyártásával és beszerelésével foglalkoznak. A honlapjuk csúcs szuper, mivel olyan részletességgel és akkora szakértelemmel írják le, azt, hogy ők mivel is foglalkoznak és hogy milyen technikát alkalmaznak, valamint, hogy az általuk felszerelt fűtési rendszer milyen hatékonysággal működik, sok más oldal tanulhatna tőlük. Barátom és a kedvese innen tudta meg, hogy maga a padlófűtés miből is áll, ez nem csak azért fontos, hogy tisztában legyen vele az ember, hanem, mert az árajánlatkérésnél a négyzetméter megadásnál is jelentős szerepet játszik.
Barátomék megtudták, hogy a padlófűtés amorf fűtőszálakat tartalmaz, amelyek egy, másfél méteres formátumban állnak a cég rendelkezésére és ezen fűtőszálak nem hajlíthatók és vághatók el. Nagyon fontos tehet a pontos árajánlatkérés, amit barátomék a megadott kritériumok szerint le is mértek, ahogy azt a cég a honlapján feltüntette, kihagyták a beépített szekrényeket és a fürdőkád részét is, ezen helyek alá felesleges a padlófűtés. Így kértek árajánlatot, majd a pontos árajánlat megadásához, még egy kézzel készített alaprajzot is mellékeltek a cég számára, második körben, ahol feltüntették, hogy hol helyezkednek el az ajtók.

Azért is döntöttek barátomék, ezen cég mellett, mivel az honlapjukon azzal a kijelentéssel találkoztak, hogy amit ők első körben árajánlatként megajánlanak az érdeklődők számára, az az ár marad véglegesen, az egyes munkafolyamatok végén is, nem lesznek járulékos plusz költségek, amire esetlegesen nem számít a megrendelő, és megterhelné a családi kasszát. Ez egy rendkívül szimpatikus hozzáállása a cégnek az érdeklődő megrendelőik számára. Tehát barátomék várták a végleges árajánlat megérkeztét, nem kellett sokat várniuk, mert ahogy elküldték az e-mailt, egy azaz egy napon belül választ is kaptak, mondanom sem kell, hogy amikor ezt elmesélték nekem még akkor is csodálkoztak rajta, hogy a cég mennyire gyors. Innen is tudható volt, hogy jól választottak, a cég munkához való hozzáállásával nem lesz probléma, a hozzáállás és az, hogy remekül, kedvező árajánlatot kaptak vezetett, ahhoz, hogy a barátomék leadták a végleges megrendelésüket. Várakozással teli volt az időszak, amit nem jelentkeztek a cégtől, hogy időpontot egyeztessenek a felszerelést illetően, mivel barátomék elutaztak, ezért olyan időpontot kellett találniuk, ami mind a két fél számára megfelelő, szerencsére a cég, minden tekintetben alkalmazkodott a megrendelője igényeihez. Úgy sikerült találni egy időpontot, amikor érkezhetnek beszerelni, így az offroad után, már új fűtési rendszer lesz a legnagyobb kalandjuk barátoméknak.