Néha kell egy kis kikapcsolódás, le kell térni az eddigi útról

Évek óta ugyan az a munkahely, ugyan azok az emberek, arcok, problémák, feladatok, elintézni való dolgok, ugyan az az időbeosztás és az egyre unalmasabb munka.  Nem igen elégít ki az, hogy napi 8 órában egy irodában üljek, ez valahogy nem az én világom.

Mindössze két év után ott hagytam az addigi munkahelyemet, mert már nem bírtam elviselni, nem voltam vele boldog, annak ellenére sem, hogy a fizetés igen szép összeg volt, hogy mit ne mondjak. De néha le kell térni a megszokott útról és egy másikon próbálkozni, új kalandokat, feladatokat keresni és megoldani. Úgy éreztem, mindössze a két évem után, amit az előző munkahelyemen töltöttem, hogy nekem most kell irányt változtatnom.

Szabadidőmben rendszerint a természetben járok, de gyakran autós versenyekre is ellátogatok, ahol mindig rengeteg fényképet csinálok. Éppen emiatt nagyon sok kamerám is van már. De természetesen ezek mellett meg profi felvételeim és képeim.

A fotózás adott ihletet ahhoz, hogy jó lenne, ha valahogy ezzel tudnék foglalkozni, mert ezt nagyon szeretem. Egyik barátomnak aztán támadt egy  jó ötlete és az ő tanácsán nagyon elgondolkodtam.

Hogy mire is gondolt? Nem másra, mint a webáruház készítésre gondolt, ugyanis szerinte simán megoldható, hogy például a régi felszereléseimet és kameráimat meg profi fotóimat is el tudnám adni egy saját webshopon keresztül.  És mind ezek mellett ráadásul tudnám is magamat a webáruházon keresztül meg  facebook hirdetések segítségével reklámozni, aminek segítségével lehet, hogy az emberek fel is fognak keresni engem és megkérni, hogy mondjuk egy rendezvényen fotózzak nekik, vagy hasonlók.

Akik profik és értenek rendesen a webáruház készítéshez, ők mindent tudnak is ezzel kapcsolatban. Minden jogot fenntartva készítik el nekünk a webáruházat. Nekünk csak annyit kell tenni, hogy mondjuk az elképzeléseinket megosztjuk a szakemberrel, aki ennek köszönhetően egy egyedi design- ú , egyedi arculató webshopot tud létrehozni.  A későbbiekben meg tudja ezeket az online áruházakat, honlapokat fejleszteni is, ha valamivel ki szeretnénk egészíteni a webshopot, vagy megváltoztatni.

Úgy gondolom, hogy ez hatalmas lehetőség és mivel tényleg kénytelen vagyok munkába állni, mert ott hagytam a korábbi munkahelyemet, akkor már szeretnék valami olyannal foglalkozni, ami boldoggá tesz engem és még meg is tudok élni belőle.

A természetfotózás egyébként kiskoromban kezdett el érdekelni, mert a nagyszüleim egy erdő mellett laktak és amikor meglátogattuk őket a szüleimmel , meg a testvéremmel, akkor mindig nagyon sok szép képet csináltam a fényképezővel az erdőben. Lehetett az virág, vagy gomba, katica, gesztenye vagy egy fának a levele, ha   érdekesnek találtam, akkor megörökítettem.  A szüleim mindig ki is voltak akadva, hogy már megint betelt a kamera memóriakártyája, de természetesen tetszettek a képeim nekik is. Évekkel később pedig elmentem egy tanfolyamra, ahol arról tanultunk, hogy mi tesz valakit jó fotóssá. Aztán a gimiben az egyik osztálytársam mindig járt autóversenyekre és egyszer, amikor elhívott, akkor elmentem vele és akkor tetszett meg az, hogy autókat, terepjárókat fotózzak verseny közben.  Tehát így jött össze a természet és a sportfotózás is.

Valahogy nem is nagyon fér össze egy irodai munkával egy fotós, maximum akkor, ha már a képeket tölti fel a számítógépére.

webáruház készítes