A natúr szappan sikere

A natúr szappanok teljesen megváltoztatták az életemet. Annyira jó eredményt értek el nálam, hogy elkezdtem mindenkinek ajánlani az ismerőseim és a családom körében. Volt, aki bolondnak nézett, mondván, teljesen megszállottja lettem a natúr szappanoknak és megpróbálhatnék kicsit leszállni a témáról. Persze ezt könnyen mondják azok, akiknek világ életükben alig volt gondjuk a bőrükkel, de akinek ezen a területen problémái vannak, annak bizony megváltást jelenthetnek ezek a szappanok.

Így hát úgy döntöttem, hogy megpróbálom minél több ismerősömhöz eljuttatni a hírt, hogy igenis van megoldás a problémájukra és nem kell a méregdrága kencéket megvenniük. Olyannyira sikeres volt az akcióm, hogy kisebb alakulat jött létre, hogy terjesszék a natúr szappan csodás hatását.

Erről a gyártó hamar tudomást is szerzett és, hogy megköszönje a támogatásunkat és a munkánkat, felajánlotta, hogy dolgozzunk neki mostantól. Ugyanúgy csak reklámozni kellene a szappant, cserébe kifejleszthetjük mi is a saját szappanunkat. Mindig is szerettem volna egy saját terméket, szóval belevágtam. Tulajdonképpen először idős embereknél kellett házalnom, elmondanom nekik, hogy miért jó, ha ilyen natúr szappant használnak, ehhez pedig a cégtől rengeteg szappant kaptam, hiszen be kellett mutatnom ezeket az ügyfeleknek.

Bepakoltam rengeteg szappant a kocsimba és hazaindultam, hogy összerakjam magamban az egész szövegemet, amit majd szeretnék elmondani az ügyfeleknek. Hamar végeztem is, gondoltam aznap hamar lefekszem, hogy frissen és újult erővel kezdjek bele az új munkakörömbe. Másnap neki is indultam a hosszú utamnak, minden remekül ment, szinte mindenki megvette a szappant, azonban az egyik ügyfélnél történt egy olyan eset, amit sosem felejtek el.

Ez egy nyári napon történt, már késő délután volt, épp az utolsó előtti ügyfélhez mentem, hogy bemutassam neki a natúr szappanjainkat. Kellemesen elbeszélgettünk, kérdeztek néha, láttam, hogy érdekli őket a dolog. Mikor szerettem volna nekik megmutatni a szappanokat, rájöttem, hogy nem hoztam be őket az autóból. Gyorsan kimentem az autómhoz, de láttam, hogy nyitva hagytam az ajtót. A szappanoknak színét sem láttam. Nem akartam elhinni, hogy valaki natúr szappanokat lop fényes nappal. Azonban hirtelen oldalra pillantottam és láttam, hogy két kisgyerek egy kis várat épített belőlük. Aranyosak voltak, megkérdezték, hogy ezekkel a szappanokkal szabad-e még több várat építeniük, mert olyan szép, ahogy különböző színes szappanokból összeáll egy vár.

Elmeséltem nekik, hogy ezek a szappanok mire valók, és mire az idős párnak is eladtam néhány darabot, addigra már az autónál vártak a két kisgyerek szülei, akik szintén szerettek volna szappant venni.

Miután ők is néhány szappant megvásároltak, a napnak már vége is lett, és örültem, hogy ilyen jól sikerült zárni a napot.