Egy csodálatos meglepetés tőle nekem

A párommal még csak pár hónapja vagyunk együtt, de már most úgy érezzük, hogy nagyon nagy az összhang, és az egy hosszútávú kapcsolat lesz. Szinte befejezzük egymás mondatát, pontosan tudjuk, hogy a másik mire vágyik, és tökéletesen kiegészítjük egymást. Szerintem elég ritka az, hogy valaki ennyire megtalálja a másik felét, akivel tényleg egyek tudnak lenni.

Fél éve vagyunk együtt, de már több olyan meglepetés is volt, illetve ajándék, amiknél jobbat nem is tudott volna kitalálni a másik. Nagyon tartalmas az elmúlt fél év, és remélem, hogy a jövőben is legalább ennyire élettel teli lesz ez a kapcsolat.

Körülbelül egy hónappal ezelőtt kaptam az eddigi legjobb ajándékot tőle.

Elképesztő, hogy mennyire ismer már most, hiszen tudta, hogy egy Offroad versenynek nagyon örülnék. Van egy olyan honlap, ahol kedvezményesen lehet, úgymond bónusszal megvásárolni különböző termékeket vagy szolgáltatásokat. Zsófi is itt találta ezt az Offroad-os szolgáltatást, és kedvezményes áron hozzá is jutott, így meglepve engem is. Egyébként abból állt ez a nap, hogy először megnéztünk egy Offroad versenyt, majd ki lehetett próbálni kettő kör erejéig az egyik Offroad autót. Itt nagyon meglepődtem azon, hogy nem sofőrrel kellett kipróbálni, hanem mi ketten Zsófival voltunk csak az autóban, és mehetünk kettő kört a pályán.

Viszont eddig az Offroad-os programig vezető út nem volt teljesen zökkenőmentes, és itt most nem konkrétan a megtett útra gondolok, hanem arra a pár napra verseny előtt.

Történt ugyanis, hogy Zsófi egy héttel az Offroad verseny előtt annyira durván elkezdett köhögni, hogy szinte aludni sem bírtunk az ő köhögéséttől. Nem tudom, hogy hirtelen mi lelte. Úgy voltunk vele, hogy az lesz a taktikánk, hogy rendelünk az interneten valahol torokgyulladásra, illetve köhögésre való vény nélkül kapható gyógyszert. Valószínűleg az egy-kettő nap mire kijön, és addig pedig bepróbálkozunk házi gyógymódokkal. Még soha nem rendeltünk az interneten gyógyszert, de tudtuk, hogy van ilyen is, csak még valahogy nem próbáltuk ki ezt a szolgáltatást, pedig nagyon nem a közelünkbe van a gyógyszertár, sőt elég messze.

Ahogy beírtuk a keresőbe, nem volt kérdés, hogy melyik honlapot fogjuk választani. A prevenció patikára esett a mi választásunk.

Természetesen azért a rendelés előtt utánanéztünk a weboldalnak, a cégnek és nemhogy nem találtunk semmit, annyira szimpatikus lett a számunkra hogy nem csak torokgyulladásra való tantum verde spray-t, hanem fájdalomcsillapítót és lázcsillapítót is rendeltünk tőlük, illetve vitaminokat. Tekintve hogy egy bizonyos összeg felett ingyenes a kiszállítás, szerettünk volna élni ezzel a lehetőséggel ezért rendeltünk több mindent.

Másnapra meg is jött az általunk rendelt csomag, és mivel a házi gyógymódok nem használtak, Zsófi azonnal elkezdte használni a tantum verde spray-t. Mint megtudtuk, a tantum verde spray  csodákra képes, hiszen Zsófinak utána két napra rá már nem is volt semmilyen köhögése, teljesen meggyógyult. Egyébként nem csak a tantum verde spray volt az, ami nagyon pozitív élmény volt a prevenció patikávaé kapcsolatban, hanem az is, amit a honlapjukon láttunk.

Ugyanis alaposan feltérképeztük a weboldalukat és láttuk, hogy vezetnek egy blogot, amibe már elég sok cikk fel is került.

Már a cikkek címéből látszódott, illetve párat elolvasva, hogy ezek valóban olyan cikkek, amik hasznosak és segítséget tudnak nyújtani. Mivel a prevenció patika azt vallja, hogy a betegséget megelőzni kell, ezért ennek jegyében írodtak ezek a cikkek. Látszik rajtuk, hogy nem összegányolt, kontár munkáról van szó, hanem rendesen megírt, kidolgozott, profi cikkekről van szó. Úgy vettük észre Zsófival mind a ketten, hogy manapság már nem divat az, hogy valami pluszt is adjanak a cégek a vásárlóknak vagy az érdeklődőknek, leendő ügyfeleiknek. Legtöbször sajnos úgy vannak vele, hogy ott van, mi az, amiért fizethetnek, amit megrendelhetnek, rendeljük meg, és kész, hisz azért mentek oda az emberek.

Nem…

Ettől függetlenül, én úgy gondolom és Zsófi is, hogy igenis szükség van arra, hogy például cikkekkel úgymond megajándékozzák, vagy oda csalogassák a leendő ügyfeleket és érezzék azt, hogy már akkor kapnak valamit, mielőtt fizetnének bármit is. Természetesen ilyenkor nem terméket kapnak, hanem valami más pluszt, valami egyedit, amit csak náluk van. Nagyon örülünk, hogy elmúlt ez a köhögés, és hogy a tantum verde spray valóban használt, így a jövőben biztosak vagyunk abban, hogy csak a prevenció patikától fogunk rendelni, és köhögésre mindenképpen csak tantum verde spray-t fogunk vásárolni.