Az autóumi, ami sosem kopik el

A férjemmel nagyon szeretünk terepjáróval nem az úton közlekedni. Szuper dolog meg vagány, olyan érzés, mintha valami olyasmivel foglalkoznánk, ami tényleg, igazán kívül esik a társadalmi elvárásokon. Az emberi társadalom bűnös épülete az, amit megpróbáltunk elkerülni azzal, hogy gyakran léptünk ki a komfortzónánkból, a társadalmi elvárások horizontjának túloldalára.

Nagyon szerettük a száguldást, azok közé a dolgok közé tartozott, amelyeket nem tudtunk nélkülözni. Kellett nekünk az életérzés, az adrenalin lökete, hogy tudjunk normálisan élni, működni, funkcionálni. Néha, amikor hétvégén nem töltődtünk föl egy-egy ilyen kiruccanással, kirándulással, az emberek ujjal mutogattak ránk, hogy mennyire ki vagyunk merülve, mennyire nem tudjuk végezni a munkánkat, és mennyire rosszul nézünk ki. Sajnos nem tudtunk ilyenkor magunkkal mit kezdeni, tényleg nagyon szörnyű, rossz és borzalmas volt az egész szituáció, úgy éreztük magunkat, mint akiknek teljesen leszívták a maradék energiáját is. Mindenesetre tényleg szükségünk volt arra, hogy ezzel a tevékenységgel lekössük magunkat, másrészt meg kiváló közös program is volt, ami által közelebb kerülhettünk egymáshoz. A szüleim egy kicsit aggódtak, de amikor az autógumi árak szóba kerültek, és megbeszéltük, hogy a gumidiszkont.hu oldaláról rendeltük a kocsiba szükséges nyári gumit, rögtön megnyugodtak. Hiszen tudták, sejtették, hogy a gumidiszkont.hu az egyik legjobb, ami történhetett velünk és az autónkkal. Olyan minőségű kerekeket, gumiabroncsokat árultak, és az autógumi árak annyira jók voltak, hogy bele sem lehetett volna kötni a rendkívüliségbe, amely ehhez a márkához tartozott. Azt akartam, hogy tudják, hogy tényleg biztonságban vagyok, és a legjobb tulajdonságokkal rendelkező autógumit használjuk, az autógumi árakkal pedig teljes mértékben tisztában vagyunk. Én is, és a férjem Zoli, aki aztán nagyon művelt volt az autógumikat illetően. Ő az egyik legjobb barátjától hallott a gumidiszkont.hu oldaláról, és ő már a családtagjainak is ezt a gumit ajánlotta, a felesége autójától kezdve az ausztriai nagyapjáig bezárólag, mindenkinek ilyen gumija van. Az autógumi árakon pedig senki sem akadt fent, mert mindenki teljesen elégedett velük, meggyőződésük, hogy ilyen jó minőségű gumit, ami ráadásul még ennyire jó áron is van, még sosem tapasztaltak, sosem találtak egy cégnél sem. Pedig Jörg, a nagyapja epikureusi filozófiát követ, amelyben nagy szerepe van a tapasztalatnak. Mindegy is, vicces egy család, a gumidiszkont.hu oldalát ajánlják ők is.

Én nagyon meglepődtem, amikor férjemmel először fölléptünk az oldalra, hogy megnézzük az autógumi árakat, hogy mennyire jó a weblap elrendezése, és mennyire felhasználóbarát. Van rajta gumikereső is, ami aztán tényleg a csúcspontja a gumikat áruló oldalak funkciótárházának.

Nagyon szeretjük mi is a nyári gumit, amit a gumidiszkont.hu oldaláról rendeltünk. Azóta már nagyon sok helyen voltunk, én nagyon jól ment a kocsi, még a zökkenőkben gazdag utakon is csak úgy suhant, szinte röpült, nem is éreztük a kiváló magyar utak kiegyenlítetlenségeit a fenekünk alatt. Nagyon szuper volt, egészen új vezetés és utazásélmény. Arra gondoltam, bár mindenkinek ezt jelentené az utazás, bár mindenki tudná, hogy egészen más is lehet az autóval való közlekedés. Sokan a vezetést tényleg csak macerának fogják föl, ami kiküszöbölhetetlen, hiszen el kell vinni a gyereket az oviba reggel, meg be kell érni a munkahelyre, de túl kevesen vannak azok, akik tudnák, milyen a valódi élmény, az élvezetes vezetés. A férjemmel felváltva szoktunk, mert tényleg annyira szeretjük irányítani a kocsit, főleg a gumidiszkont.hu oldaláról rendelt nyári gumival, hogy szinte irigykedünk egymásra, amikor a másik van a kormánynál.

Mindenképpen ajánljuk mindenkinek ezt az oldalt, tényleg könnyen kezelhető, és az is megtalálja a megfelelő gumit, aki nem ért hozzá, mint mondjuk az én férjem. Múltkor én rendeltem egyedül a saját autómra, pedig nekem aztán semmi közöm nincs a kocsikhoz, a jogsi műszaki részét éppen hogy megcsináltam.

Szóval szeressétek a gumidiszkont.hu oldalát, rendeljetek nyári és téli gumit is egyaránt, mert megéri, más nem is éri meg ennél jobban!