Az autós alkatrészeket leváltották az iker babakocsik

Már írtam az egyik barátnőmről, akinek a párja offroad versenyekre jár. Azóta is együtt vannak és boldogan élik az életüket, de lassan már nem csak kettesben lesznek, ugyanis a barátnőm várandós, méghozzá ikrekkel. Az offroad versenyek témáját pedig felváltották a baba-témák, az új sláger az iker babakocsi.

Az iker babakocsi téma valahogy sokkal jobban megfog engem is, mint az offroad versenyek, és az a helyzet, hogy erről, még ha nagyjából ugyanannyi közöm van is hozzá, mint az offroadhoz, sokkal szívesebben beszélgetek róla. A kisbaba úgyis nekem is aktuális téma lesz egyszer, míg az autóversenyzés nem az én sportom. Nem igazán tudom elképzelni magamról, hogy valaha is offroad versenyezzek.

Természetesen jó barátnő módjára el is kísértem iker babakocsi vásárlásra. Már egészen konkrét ötlete volt arról, hogy hol, és milyen babakocsit szeretne vásárolni. Nem akarta a véletlenre bízni, és annyiszor átrágták már a témát a párjával minden irányból, hogy abszolút nem meglepő, hogy milyen konkrét elképzelései vannak. Azt mondta, az interneten már amúgy is kinézte, hogy mit szeretne venni. A babakocsik.hu oldalról választott, és annak az üzletébe látogattunk el.

Az üzlethez érve tátva maradt a szám. Nem gondoltam, hogy ennyi babakocsit be lehet tenni egy helyre. Egyből az eladóhoz fordult, és elkezdte sorolni a különleges kéréseit. Iker babakocsi, azaz mindenből kettő kell, hogy legyen benne. Olyat szeretett volna, amiben van mózeskosár, sport ülőrész és autós babahordozó is, mert nem akar mindenből külön kettőt venni. Azt szeretné, hogy ezek mint egybe beépíthetőek legyenek a babakocsiba. Az a meglepő, hogy volt is ilyen babakocsijuk, amire csak vigyorgott, és közölte, hogy persze, hogy van nekik, hát a honlapjukról nézte le, hogy milyet akar.

Nagy kerekek, esővédő fólia, szellőzés, állítható ülések, minden van benne. Minden, amit csak el tudok képzelni.
Mindig is csodáltam, hogy a párja miatt mennyire ért az autókhoz, gyorsan mindent megtanult, minden apró figyelemre méltó kis részletet fel tudott idézni, és most ezt az iker babakocsikkal is eljátssza, ugyanolyan részletességgel utánanézett a kiválasztott modellnek, mint minden másnak is, ami az autókkal kapcsolatos.

iker babakocsi
iker babakocsi

A kiszolgálás szuper-kedves volt. Bármit kérdezett, mindenre válaszoltak és azt is megmutatták, hogyan kell leszerelni az egyes elemeket a babakocsiról. A barátnőm igazi szakértővé vált. Azon gondolkoztam, vajon én is ennyire profi leszek, ha majd gyerekem lesz? Ha mást nem, majd megkérem, hogy segítsen nekem is választani. Az már biztos, hogy azt tudni fogom, honnan vegyem meg a babakocsit, mert ahol voltunk, abszolút profi bolt, kedves és gyors a kiszolgálás, az iker babakocsi pedig minden várakozást felülmúl, szóval gondolom a többi termékük is ilyen, csak szimpla kiadásban.