Akciók, alkatrészek, motorosbolt Budapest

A megszokott bolt, a megszokott eladó, én ezt szeretem. Neked megvan, hogy mit hol vásárolsz?

A megszokás

Sokan a megszokás rabjai. Ez bizonyos szinten jó, de van aki rossznak tartja. A vásárlást illetően, nekem is megvannak a megszokott boltjaim, hogy mit hol vásárolok. Néha váltok, nem is igazán szeretek, ha csak a kényszer rá nem visz, hogy mondjuk nincs nyitva a bolt, vagy valami sos-ben kell.

A fontos, és meghatározó dolgokban viszont nem engedek. A párom is ugyan ilyen makacs, ő is ragaszkodik a már bevált boltokhoz. Neki egy igen csak drága hobbyja van. Motorozni szeret, és ha kell neki valami, akkor csak ez a motorosbolt Budapesten jöhet szóba.

Más vásárlási lehetőség

Ma már bárhol vásárolhat az ember, ha tudja hogy mire van szüksége, balloon-395598_640vagy milyen méretben. Mindent házhoz hoznak, mert az internet segítségével bármit megrendelhetünk. De az is lehet, hogy kinézünk valamit, és a kért boltba megrendeljük. Ez egy nagyon szuper lehetőség. Én a kreatív eszközeimet szoktam így vásárolni. megnézem a kínálatot, és hogy mi esetleg az akciós, mert az is fontos, mert ezt a boltban már nem annyiért adnák. Így viszont ha megrendelem, akkor akciósan vásárolhatom meg, sokkal nagyobb kedvezménnyel.

Az akciók

Sokan nem figyelik az akciós dolgokat, mert hogy nem érdemes. Persze van amikor én is észreveszem, hogy nem igazán csökken az ára, ha le is van értékelve, de az is előfordul, hogy érdemes megvásárolni.

Én a közeli szavatosságú dolgokat is meg szoktam néha vásárolni, hiszen semmi baja nincsen, és csak akkor veszem meg, ha tudom, hogy el fog fogyni.

A minap pont az iskolai dolgokat kellett megvásárolnom. Na ha valaki itt nem figyeli az akciókat, akkor egy kész vagyont fog majd kifizetni. Ha csak kicsit figyelünk oda, máris akár ezreket spórolhatunk meg.

A minap is kellett vásárolnom A4 lapokat. 3 csomag kellett. Ha nem figyelem, hogy hol veszem meg, akkor most 3000 forintért vettem volna meg. Így viszont, hogy észrevettem az akciót, nem fogod elhinni, hogy mennyiért vettem meg. 350 forint volt egy csomag, ami igen csak jó vétel volt. Így azért elég sokat megspóroltam.

Ne legyünk lusták néha átlapozni az újságot, vagy a kedvezményeket figyelni, hiszen több pénz maradhat a pénztárcánkban.